Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u prekidu i neke trajektne linije

Olujni vjetar stvara probleme na prometnicama. Na snazi brojna ograničenja

Na autocesti A1 otežan promet zbog snijega i vjetra, autocesta zatvorena za kamione
Dino Stanin/PIXSELL
06.11.2021.
u 07:25

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Lici i Dalmaciji pa HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Olujni vjetar otežava promet pa se na dionicama autocesta A1 i A6 te pojedinim cestovnim pravcima promet odvija uz ograničenja, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog olujnog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje, autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranskom magistralom između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački te Paškim mostom.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika i Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Karlobaga te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Lici i Dalmaciji pa HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije Lopar-Valbiska i Prizna-Žigljen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije