Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI I TORNADI

VIDEO Oluja Elsa uskoro će pogoditi obalu SAD-a, ulice New Yorka već poplavljene

A person wades through the flood water near the 157th St. metro station in New York
Foto: STEPHEN SMITH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
09.07.2021.
u 11:13

Američki Državni meteorološki zavod kazao je kako bi ova odluja mogla donijeti od pet do osam centimetara kiše

Najavljena oluja Elsa popraćen jakom kišom i potencijalnim tornadima tijekom vikenda trebao bi pogoditi obalu South Jerseyja u SAD-u, a New York je zbog kiša već popravljen. 

U New Jerseyju proteklih je sati izmjerena brzina vjetra od 126 km/h, što stručnjaci smatraju da je povezano s tornadima koji bi mogli pogoditi to područje, prenosi ABC

Američki Državni meteorološki zavod kazao je kako bi ova odluja mogla donijeti od pet do osam centimetara kiše, a na nekim dijelovima potencijalno i više. 

U New Yorku se u idućih nekoliko sati očekuje jak vjetar, a neki dijelovi grada i okolna mjesta mogli bi pretrpjeti veliku štetu. Ulice i podzemnice grada već su poplavljene. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
13:23 09.07.2021.

Mogla bi? Evo bas je jucer prosla. Malo vjetra i kise, nista posebno

DU
Deleted user
12:57 09.07.2021.

E i zato me bas puno zaboli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije