Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Oko 30.000 mladih hrvatskih katolika napustilo Zadar

Hrvatska katolička mladež oduševljena je veličanstvenom jučerašnjom procesijom i misom na otvorenom za 30.000 ljudi, ali i gostoprimstvom zadarskih obitelji
09. svibnja 2010. u 19:20 9 komentara 3 prikaza
zadar

ZADAR - Gotovo 30.000 mladih iz Hrvatske, Europe i svijeta tijekom poslijepodneva napustilo je Zadar i Zadarsku nadbiskupiju nakon dvodnevnog sudjelovanja na 6. nacionalnom Susretu hrvatske katoličke mladeži. Do Zadra ih je dovezlo čak 439 autobusa i 35 kombija. Jučer su tako sudjelovali u procesiji od Foruma u povijesnom središtu grada do stadiona na Višnjiku na kojem je održana veličanstvena sveta misa, a prenoćili su kod brojnih obitelji koje su ih dragovoljno udomile, da bi danas sa svojim domaćinima bili predstavljeni na svetim misama u 90 župa. Mladi nisu skrivali oduševljenje svim doživljenim u Zadru govoreći kako su na Susretu došli naći svoj mir koji im, kažu, može dati još jedino Crkva.

TARIK ČESTITAO
Odustao na pitanju za pola milijuna kuna: Biste li vi znali odgovor?
Borba protiv raka
BORBA ZA ZDRAVLJE
Čak 90% dijagnosticiranih s rakom pluća u Hrvatskoj umire jer se otkriva prekasno
  • -obrisani-:

    U Zadru govoreći kako su na Susretu došli naći svoj mir koji im, kažu, može dati još jedino Crkva. Mir moraju naci sami . zar im pedofili moraju pricati. Koliko ih je kostao sam dolazak za pojedine. Ko cita bibliju ... prikaži još!ju sam ce naci svoj mir a ne placa nekome ko prestavlja Navodno bozjim prestavnikom. hvala ne. Sam papa zataskava pedofiliju.

  • mozel:

    Ovi komentari nisu za ateiste niti su ateisti pristojni da komentare stavljaju povodom vjernika !!!

  • mikesh:

    eto što ti je naša maldost, iz krajnosti u krajnost ......il\' se tuku il\' se mole