Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KRIVO JE PORICATI POVIJESNU ISTINU'

Oglasio se i izraelski veleposlanik o fotografiji učenika: Strašni događaj u školi!

Foto: Ivica Galović/PIXSELL/Facebook
1/3
27.05.2022.
u 10:10

Puno više se još mora uložiti u educiranje mladih generacija. Revizija i poricanje povijesnih činjenica i istina su posve KRIVE!" objavio je izraelski veleposlanik u Hrvatskoj Ilan Mor na Twitteru

Vijest o neprimjerenoj gesti učenika iz Slavonskog Broda koji su se fotografirali odjeveni u uniforme koje podsjećaju na HOS-ove i njima slične te s natpisom "Za norijadu spremni" jučer je izazvala niz reakcija u Hrvatskoj. Nakon svega oglasio se i izraelski veleposlanik u Hrvatskoj Ilan Mor osudivši incident. 

"Strašni događaji u školi u Slavonskom Brodu govore nam: Puno više se još mora uložiti u educiranje mladih generacija. Revizija i poricanje povijesnih činjenica i istina su posve KRIVE!" objavio je Ilan Mor na Twitteru. 

Pritom je tagirao i hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, kao i Vladu RH. 

– Najoštrije osuđujemo navedeni slučaj. Ministarstvo će nakon očitovanja škole poduzeti korake iz svoje nadležnosti, a isto tako uvjereni smo da će i druge nadležne službe i institucije, npr. škola, Državno odvjetništvo i policija napraviti isto – poručili su jučer iz Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 

Ključne riječi

Komentara 34

FO
fortinaf
10:22 27.05.2022.

Zli ljudi vide ono što žele vidjeti... nigdje se ne spominje nikakav ZDS... to što vi tumačite na svoj način to je VAŠ problem...

GO
gosponjura
14:00 27.05.2022.

Dojavili poražene snage, jaka snaga ove vlasti, veleposlanice necete vi a ni Olujom porazene snage Hrvatima pisati povijest. Imate svoje drzave i tamo je pisite a u unutarnje stvari nezavisne drzave Hrvatske, Republike Hrvatske ne miješajte se. Hrvati ce ispisati svoju povijest i srpske lazi na koje i vi širite raskrinkati zauvjek.

DU
Deleted user
10:51 27.05.2022.

Zna li se sto predstavlja ona sa tri prsta he he he. Ovi u svemu vide ustase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije