Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI MISLITE?

Oglas koji je podijelio Hrvatsku! 'Šta ste radili dite kad ne možete podnit žrtvu'

Majka i beba
Foto: Thinkstock
29.11.2017.
u 19:40

Oglas je komentatore podijelio na one koji smatraju kako djecu ne bi trebali imati oni koji nisu spremni na noćno dežurstvo, i na one koji smatraju kako je za bebu najbolje da su roditelji odmorni

Među mnogobrojnim oglasima za posao na Facebooku našao se i jedan nesvakidašnji u kojem se traži dadilja. U njemu stoji kako je dadilja potrebna za vrijeme od 23 sata do sedam sati ujutro. Nakon što je oglas podijelila popularna grupa 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' uslijedila je lavina komentara.

"TRAŽI SE DADILJA - Tražimo dadilju koja bi povremeno u noćnim satima čuvala bebu staru dva tjedna (npr od 23h do 7 sati ujutro). Beba se budi svaka 2-3 sata. kad se probudi trebalo bi je nahraniti i uspavati, i eventualno promijeniti pelenu. Roditelji bi za to vrijeme bili u stanu, ali trebali bi se odmoriti tj. odspavati dok dadilja čuva bebu."

- Koji ste k radili dite kad ne možete podnit žrtvu u vidu neprospavanih noći? Šta će tek bit kad naraste i počnu pravi problemi? - samo je jedan od burnih komentara. 

Oglas je komentatore podijelio na one koji smatraju kako djecu ne bi trebali imati oni koji nisu spremni na noćno dežurstvo, i na one koji smatraju kako je za bebu najbolje da su roditelji odmorni.

- E tooooo, svi pljuju a (skoro) svima su mame/svekrve/bake odgojile djecu. Jbte, možda žena radi ujutro, možda je bolesna, možda jednostavno nema snage, nismo svi isti...strašno...

>> VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti na Google mapama

Komentara 1

RE
reborn
14:02 30.11.2017.

Rado bih se javio za dadilju ali ne mogu jer sam na krivoj adresi. Znam koliko je naporno uskladiti svoj bioritam sa bioritmom nove voljene bebice koja se ipak budi svaka 2-3 sata i bez pardona zuri u tebe u 3h u noći pitajući se "a kako ti to misliš 'moram u jutro na posao', pa zar ti nije dosta posla oko mene?" Nadam se da će roditelji dobiti pravu i konkretnu pomoć, a ne samo hrpu osuda od internet trolova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije