Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Oglas koji je podijelio Hrvatsku! 'Šta ste radili dite kad ne možete podnit žrtvu'

Oglas je komentatore podijelio na one koji smatraju kako djecu ne bi trebali imati oni koji nisu spremni na noćno dežurstvo, i na one koji smatraju kako je za bebu najbolje da su roditelji odmorni
29. studenoga 2017. u 19:40 1 komentara 7817 prikaza
Majka i beba
Foto: Thinkstock

Među mnogobrojnim oglasima za posao na Facebooku našao se i jedan nesvakidašnji u kojem se traži dadilja. U njemu stoji kako je dadilja potrebna za vrijeme od 23 sata do sedam sati ujutro. Nakon što je oglas podijelila popularna grupa 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' uslijedila je lavina komentara.

"TRAŽI SE DADILJA - Tražimo dadilju koja bi povremeno u noćnim satima čuvala bebu staru dva tjedna (npr od 23h do 7 sati ujutro). Beba se budi svaka 2-3 sata. kad se probudi trebalo bi je nahraniti i uspavati, i eventualno promijeniti pelenu. Roditelji bi za to vrijeme bili u stanu, ali trebali bi se odmoriti tj. odspavati dok dadilja čuva bebu."

- Koji ste k radili dite kad ne možete podnit žrtvu u vidu neprospavanih noći? Šta će tek bit kad naraste i počnu pravi problemi? - samo je jedan od burnih komentara. 

Oglas je komentatore podijelio na one koji smatraju kako djecu ne bi trebali imati oni koji nisu spremni na noćno dežurstvo, i na one koji smatraju kako je za bebu najbolje da su roditelji odmorni.

- E tooooo, svi pljuju a (skoro) svima su mame/svekrve/bake odgojile djecu. Jbte, možda žena radi ujutro, možda je bolesna, možda jednostavno nema snage, nismo svi isti...strašno...

>> VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti na Google mapama

[video: 22524 / Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa] Božićni poklon KAKVA REAKCIJA! Izgledao je to kao običan božićni dar, a onda je uslijedilo iznenađenje... Ivan Pernar i Viktorija 'gdje si ju našao' Pernar o djevojci: Ona kuha, pere, čisti,... opet me šokirala! Facebook Prevarant s Facebooka Davao lažne dojave o 'sigurnjacima' na kladionici
sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

  • reborn:

    Rado bih se javio za dadilju ali ne mogu jer sam na krivoj adresi. Znam koliko je naporno uskladiti svoj bioritam sa bioritmom nove voljene bebice koja se ipak budi svaka 2-3 sata i bez pardona zuri u tebe u ... prikaži još! 3h u noći pitajući se "a kako ti to misliš 'moram u jutro na posao', pa zar ti nije dosta posla oko mene?" Nadam se da će roditelji dobiti pravu i konkretnu pomoć, a ne samo hrpu osuda od internet trolova.