Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI MISLITE?
Povratak na članak

Oglas koji je podijelio Hrvatsku! 'Šta ste radili dite kad ne možete podnit žrtvu'

Oglas je komentatore podijelio na one koji smatraju kako djecu ne bi trebali imati oni koji nisu spremni na noćno dežurstvo, i na one koji smatraju kako je za bebu najbolje da su roditelji odmorni

Komentari 1

RE
reborn
14:02 30.11.2017.

Rado bih se javio za dadilju ali ne mogu jer sam na krivoj adresi. Znam koliko je naporno uskladiti svoj bioritam sa bioritmom nove voljene bebice koja se ipak budi svaka 2-3 sata i bez pardona zuri u tebe u 3h u noći pitajući se "a kako ti to misliš 'moram u jutro na posao', pa zar ti nije dosta posla oko mene?" Nadam se da će roditelji dobiti pravu i konkretnu pomoć, a ne samo hrpu osuda od internet trolova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.