Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarant s Facebooka

Davao lažne dojave o 'sigurnjacima' na kladionici

Facebook
Foto: Borna Filić/PIXSELL
29.11.2017.
u 14:58

Na jednu takvu objavu lani mu se javila 26-godišnjakinja s područja Zaprešića

Policija je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu kazneno prijavila Brođanina (27) koji je otvorio lažni profil na Facebooku
i objavljivao da ima dojave o "sigurnim" rezultatima u kladionicama.

Na jednu takvu objavu lani mu se javila 26-godišnjakinja s područja Zaprešića, kojoj je prevarant obećao dobitak u iznosu od oko 20 tisuća kuna, ali da mu prvo mora uplatiti dvije tisuće kuna tako što će mu poslati kodove paysafecard bona u tom iznosu, što je ona i učinila.

Kasnije ju je ponovno tražio da mu uplati još 10 posto od dobitka, što je žrtva odbila jer je shvatila da se radi o prijevari. Nakon toga je slučaj prijavila policiji.

Ključne riječi

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
17:05 29.11.2017.

Svaka škola košta.. pustite čovjeka da zarađuje. Ako je netko naivan da ima novaca na bacanje neka čovjek barem zaradi... a dobro kaže izreka o dali-bu i novcu...

GO
Goldstadt
20:34 04.12.2017.

ima takvih više, jedan od njih je i ivan perič!!

DU
Deleted user
11:21 15.12.2017.

Ma nije to prevara. Samo taj put je fulao. Koja koza....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije