Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u Gradačcu

Odvjetnik policajke: 'Nije bila u vezi s ubojicom. Ugrožen joj je život i tražit ćemo 24-satnu zaštitu'

Gradačac: Očevid na policijskom automobilu na koji je pucao Nermin Sulejmanović
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
16.08.2023.
u 11:04

Prije pet dana Nizamu Hećimović ubio je bivši nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, a BiH mediji otkrivaju brojne informacije koje otkrivaju propuste, pa je tako i pod istragom više policajaca zbog mogućeg otkrivanja lokacije gdje se nesretna žena skrivala.

Još uvijek traje istraga tko je ubojici Nerminu Sulejmanoviću iz Gradačca odao lokaciju ubijene Nizame Hećimović. Iz suda u Gračanici u ponedjeljak su se pravdali tvrdnjama kako ubojicu nisu mogli sankcionirati jer policija nije dokumentirala njegovo nasilje nad bivšom suprugom pa mu stoga nije mogla biti izrečena mjera zabrane približavanja ženi.

Podsjetimo, prije pet dana Nizamu Hećimović ubio je bivši nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, a BiH mediji otkrivaju brojne informacije koje otkrivaju propuste, pa je tako i pod istragom više policajaca zbog mogućeg otkrivanja lokacije Nizame, a među njima je i policajka za koju se piše da je navodno bila u vezi s ubojicom i tako mu odavala povjerljive informacije. Također je otkriveno i da je tjedan dana prije ubojstva Nizama pobjegla s bebom kod tete gdje se skrivala od Sulejmanovića kojeg je bila prijavila i za nasilje u obitelji.

14.08.2023., Gradacac / Mionica - Sprovod brutalno ubijene Nizame Hecimovic. Dzenaza je sluzena ispred kuce ozaloscenih, a nakon toga ukop na groblju kod dzamije u Mionici. Njezin partner ubio ju je vatrenim oruzjem, te potom ubio i ranio vise ljudi. Ubostvo je prenosio uzivo na instagramu, a potom izvrsio samoubojstvo. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, ilustracija

Policajka koja se spominje u srijedu bi se trebala vratiti u policiju u Gradačac, no njezin odvjetnik tražit će 24-satnu zaštitu jer joj je, kaže, ugrožen život. Kako piše Jutarnji, trenutačno se nalazi na ljetovanju u Italiji i danas ujutro se vraća u Gradačac. Kad se vrati, čeka je disciplinski postupak, prijeti suspenzija u PU Gradačac, gdje je zaposlena. Ne samo ako je odala Nizamu, dovoljno je da je održavala vezu s osobom iz kriminalnog miljea. 

VEZANI ČLANCI

Odvjetnik Bakir Hećimović za Jutarnji je rekao da nije odala Nizamino skrovište, a i da nije imala nikakve veze s Nerminom Sulejmanovićem. Tvrdi da njegova branjenica nije imala nikakva saznanja o Nizaminoj lokaciji te da će za nju zatražiti zaštitu 24 sata jer joj je "ugrožen život". On tvrdi da njegova klijentica ne samo da ona nije odala Nizamino skrovište, nego da nije imala nikakve veze, osobito ne ljubavne, s Nerminom Sulejmanovićem.

Zbog objava na Facebook profilu, koje su redom o zlostavljanju žena, u Gradačcu ima i onih koji vjeruju da je i ona bila jedna od njegovih žrtava, piše Jutarnji.

VIDEO Teta ubijene žene: Skrivala se s bebom kod mene 7 dana

Komentara 5

Avatar Urbani
Urbani
12:28 16.08.2023.

Sta kaze slucajni o ovome?

Avatar Idler
Idler
14:51 16.08.2023.

Grozno al ne bi štel bit krivo shvaćen - nabildani ćelavci vu BMW-u redovito imaju plavušu na suvozačkem zicu!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:23 17.08.2023.

Da li je odvjetnik lažljiv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije