Naslovnica Vijesti Crna kronika

Odrezao šape psu pa za dva dana izbo susjeda na kućnom pragu

Nijemac (31) prije tri godine iz Leipziga je došao u Jezero i odlučio ostati. Zašto je podivljao i napao psa i čovjeka, nije poznato
03. veljače 2018. u 06:00 9 komentara 2661 prikaza
Policija
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Što je nagnalo Nijemca koji nekoliko godina živi u Požeštini da se na krvav način obračuna najprije sa psom, a zatim i s čovjekom, za sada se može samo nagađati. Naime, iz policije su jučer izvijestili da je u sukobu u Jezeru, selu u čaglinskoj općini, teško ozlijeđen 56-godišnji muškarac.

napad nožem POKUŠAJ UBOJSTVA Prvo ga vrijeđao, zatim ga napao pa nožićem ubo u leđa

Kako smo neslužbeno doznali, njega je nožem u jutarnjim satima ozlijedio njegov susjed, 31-godišnji Nijemac. Ozlijeđeni muškarac hitno je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi, u kojoj su se liječnici cijeli dan borili za njegov život. Bio je to samo nastavak krvavog pohoda koji je 31-godišnjak dva dana prije započeo u Stojčinovcu, susjednom selu čaglinskog kraja. Tada je ušao u dvorište obiteljske kuće u vlasništvu 53-godišnjaka te škarama za rezanje metala nanio više teških ozljeda njegovu psu.

Navodno je krvnički psu odrezao šape, nakon čega je životinja uginula. Počinitelju za ovaj slučaj prijeti kazna zatvora u trajanju do jedne godine. Međutim, agresivni 31-godišnjak nije se zaustavio na ubijanju životinje, već je jučer iz još neutvrđenih razloga na kućnom pragu nasrnuo na susjeda. Kako smo neslužbeno doznali, dva puta ubo ga je u predjelu prsa. 

policija OPASAN POSAO Pucao u psa koji mu je napao kolegu nož GOSPIĆ Nožem napao suprugu pa završio u istražnom zatvoru krim policija Pokušaj ubojstva Suprugu prvo napao nožem, pa trčao za njom sa sjekirom u ruci
Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas