Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

'Odrasla je u tradicionalnoj obitelji, sluša Azru, Floyde, Dire Straits'

10.09.2017.
u 00:00

Vjeruje da se u Hrvatskoj previše vremena troši na svjetonazorska pitanja. Zato je njezino pravilo – tehnologija, a ne ideologija

Za prof. dr. sc. Blaženku Divjak do prije tri mjeseca znala je uglavnom samo akademska zajednica i generacije studenata kojima je predavala na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike (FOI). Ministrica znanosti i obrazovanja novo je lice u politici koju je u arenu ubacio HNS, ali kao nestranačku osobu, osiguravši joj u pregovorima s HDZ-om vrlo važan resor koji treba provesti kurikulna reformu. A zna se koliko je to osjetljiva tema. Pretraživanjem internetskih prostranstava može se doći samo do njezinih općih biografskih podataka vezanih uz školovanje i bogatu znanstvenu karijeru, no nema gotovo ničeg o njezinim svjetonazorima, privatnom životu... Večernji list ekskluzivno donosi detalje o članici Vlade Andreja Plenkovića koja je trenutačno među najeksponiranijim osobama u RH.

Rođena je 1. siječnja 1967. u Varaždinu. Do 18. godine živjela je s roditeljima i dvije godine mlađim bratom u Križancu, selu sa stotinjak kuća. Potječe iz tradicionalne katoličke obitelji Ribić koja je imala manje poljoprivredno imanje.     

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista.

Ne propustite i druge teme:

- Narodni heroj Ivo Lola Ribar vraća se u Zagreb
- Nismo se borili za pozdrav nego za domovinu
- Otišao je jedan od najvećih filmskih junaka
- Priča o Aliji Izetbegoviću i njegovoj obitelji
- Moj susjed Clint u panici zakucava daske na obje strane prozora

Komentara 20

CR
crodux
21:50 09.09.2017.

odrasla u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, udala se za Srbina i postala jugoslovenka..

KR
kruti191
23:54 09.09.2017.

glupača koja je urlala na ulici podržavajući onu spodobu druga jokića!!!

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:42 09.09.2017.

A kad ide na WC, drži se za vrh opanaka da ne padne na leđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije