Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

“Odlazak u zatvor nije najgora stvar na svijetu”

anđelko totić
Davor Puklavec/PIXSELL
30.09.2010.
u 15:49

Totić se teretio da je u veljači ove godine upao u kuću Vjekoslave Glavač, htijući je orobiti, a kada se probudila, ubio ju je.

ZAGREB - Odlazak u zatvor nije najgora stvar na svijetu. Pogledajte ovu gospođu iza vas koja plače. Kada izađete iz zatvora za 12 godina, imat ćete dvije prilike: živjeti normalno ili rakijati s prijateljima. I zato pazite što radite kada izađete iz zatvora - poručio je Zdravko Majerović, sudac zagrebačkog Županijskog suda izričući napravomoćnu presudu Anđelku Totiću (25).

Totić je osuđen na jedinstvnu kaznu od 12 i pol godina zatvora zbog ubojstva Vjekoslave Glavač (85) u veljači ove godine. Prema optužnici, došao je u njezinu kuću kako bi je okrao, a kada se starica probudila, stavio joj je ruku na usta jer je vikala zbog čega se ugušila.

Komentara 6

DU
Deleted user
16:43 30.09.2010.

Premalo.

MM
Mladen Miletić
16:47 30.09.2010.

\"Odlazak u zatvor nije najgora stvar na svijetu” , vjerujem da to zna i bivši ŽUPAN gospodin general heroj - Hrvat Glavaš godišnji odmori, veča čelija za gospodina generala, Svježa hrana stiže iz vana , posjeta kad god si zađeliš,liš, posebni izlasci po potrebi su moguči. Vlastiti madrac , knjige TV, sportske dvorane topla voda, lječnik u blizini i ozbiljno odgovoran .. Zadatak čuvanje ribnjaka ( POPUT OTMIČARA PETRAČA ) i povremeno pecanje riba za direktora i heroja generala .. Posebna prostorija za intimne sastanke ... Češči boravak u zatvorskoj bolnici redovns masaža od zaduženih sestrica. Nema svoj mobilni ali zato policiski čuvar ima 30 komada i kada god zatreba smo mahne. Nadalje je obečano najmanje 50% minimum od sume 8 ide u ZAKONSKO pomilovanje ! Odlazak u zatvor nemora biti za nekoga najgora stvar na svjetu !

MM
Mladen Miletić
16:58 30.09.2010.

Starci su jeftiniji zato tako malo za pljačkaško ubojstvo starice tu vidimo kaliko sudac cijeni vrijednost svoje majke... zna da je to, ako realnih 6- 7 godina samo za primitivno glupoga ubojicu.. Umjesto da prevede staricu preko ceste da jojda joj pomogne kupi hranu donese ljek on se iživljavao kao životinja nad slabijom ženom i davio je na više puta dok nije podlegla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije