Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno
Povratak na članak

“Odlazak u zatvor nije najgora stvar na svijetu”

Totić se teretio da je u veljači ove godine upao u kuću Vjekoslave Glavač, htijući je orobiti, a kada se probudila, ubio ju je.

Komentari 6

DU
Deleted user
16:43 30.09.2010.

Premalo.

VL
MM
Mladen Miletić
16:47 30.09.2010.

\"Odlazak u zatvor nije najgora stvar na svijetu” , vjerujem da to zna i bivši ŽUPAN gospodin general heroj - Hrvat Glavaš godišnji odmori, veča čelija za gospodina generala, Svježa hrana stiže iz vana , posjeta kad god si zađeliš,liš, posebni izlasci po potrebi su moguči. Vlastiti madrac , knjige TV, sportske dvorane topla voda, lječnik u blizini i ozbiljno odgovoran .. Zadatak čuvanje ribnjaka ( POPUT OTMIČARA PETRAČA ) i povremeno pecanje riba za direktora i heroja generala .. Posebna prostorija za intimne sastanke ... Češči boravak u zatvorskoj bolnici redovns masaža od zaduženih sestrica. Nema svoj mobilni ali zato policiski čuvar ima 30 komada i kada god zatreba smo mahne. Nadalje je obečano najmanje 50% minimum od sume 8 ide u ZAKONSKO pomilovanje ! Odlazak u zatvor nemora biti za nekoga najgora stvar na svjetu !

VL
MM
Mladen Miletić
16:58 30.09.2010.

Starci su jeftiniji zato tako malo za pljačkaško ubojstvo starice tu vidimo kaliko sudac cijeni vrijednost svoje majke... zna da je to, ako realnih 6- 7 godina samo za primitivno glupoga ubojicu.. Umjesto da prevede staricu preko ceste da jojda joj pomogne kupi hranu donese ljek on se iživljavao kao životinja nad slabijom ženom i davio je na više puta dok nije podlegla...

VL
OB
-obrisani-
21:19 30.09.2010.

Legionar! Kazna za ubistvo starice je mala!!!! Treba ga kazniti 40 godina zatvora sa prisilnim radom!

VL
OB
-obrisani-
21:17 30.09.2010.

30.09.2010. u 16:43h Neugodnjak je napisao/la: Premalo. ______________________ Možda. A možda i ne. Kao prvo, iz priče nije potpuno jasno da je ovaj mladi čovek hteo ženu namerno ubiti. On je nju hteo opljačkati a ubistvo je, čini se, posledicaca nepovoljnog razvoja operacije pljačke i nesretnih okolnosti. Kao drugo ovaj čovek je još mlad i možda, kažem možda, s obzirom da će dobiti još jednu šansu pre nego što postane prestar, bude od njega čovek. Ako se to dogodi život ove žene, koji je svakako i bio pred svršetkom (ovom činjenicom ni na koji način ne smanjujem krivicu nego limitiram tragediju žrtve!), neće biti uzalud izgubljen. Naprotiv!

VL
Avatar Gustav
Gustav
09:04 01.10.2010.

Kurcala je napisao : možda, bude od njega čovek. Vrlo je to teško postići u našim zatvorima jer u njima nema nikakvog programa da postane \"čovek\" kako ti kažeš ! Kada bi se naše zatvorenike zaposlilo a ne da živee na račun proračuna možda bi i bilo neke šanse da postane \"čovek\" kako ti kažeš ! Ovi naši zatvorenici imaju vremena razmišljati kako preko noći postati bogat !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.