Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pruga Hrvatski Leskovac - Karlovca

Odbijena žalba srbijanske tvrtke koja je zaustavila hrvatski projekt vrijedan 2,04 milijarde kune

PIXSELL
07.04.2021.
u 16:51

N-ING je tu žalbu podnio svega 17 sati prije roka za otvaranje ponuda za taj posao procijenjene vrijednosti 2,04 milijarde kuna bez PDV-a

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) odbila je žalbu srbijanske tvrtke N-ING na izmjenu natječajne dokumentacije  za građevinske i elektroenergetske radove na rekonstrukciju postojećeg i gradnju drugog kolosijeka na dionici Hrvatski Leskovac – Karlovac.

N-ING je tu žalbu podnio svega 17 sati prije roka za otvaranje ponuda za taj posao procijenjene vrijednosti 2,04 milijarde kuna bez PDV-a.

Otvaranje ponude bilo je zakazano za 2. travnja, srbijanska tvrtka uložila je žalbu noć prije. No DKOM je tu žalbu danas ekspresno odbio i proglasio neosnovanom.

Zbog već prije podnesenih žalbi rokovi za dostavu ponuda odgađali su se nekoliko puta. Prvi rok je bio još 3. studenog 2020., a zadnji, prije žalbe srbijanske tvrtke,  2.travnja 2021. Sad će se odrediti novi rok za otvaranje ponuda. 

 

Komentara 13

Avatar vila velebita
vila velebita
17:13 07.04.2021.

Ok, ponude su stigle...pa ne treba puno odgađati sada njihovo otvaranje! Dosta je bilo šege!!!

RA
rafo88
07:36 08.04.2021.

Ja mislio da Srbija nudi ratnu odstetu😅😅😅

Avatar Žile
Žile
17:15 07.04.2021.

Pa ako se ti slažeš, delajmo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije