Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša optužnica

Odbijen zahtjev za zatvorom za pljačkaše Hypo banke

hypo
Borna Filic/PIXSELL
26.09.2013.
u 17:44

Novi je to udarac za Općinsko državno odvjetništvo kojem je nedavno navedeni sud, točnije sutkinja Ana Kovačević odbacila optužnicu jer je bila loša, manjkava i nedorečena

Izvanraspravno vijeće Općinskog kaznenog suda u Zagrebu danas je odbilo zahtjev tužitelja da se u istražni zatvor pošalju trojica osumnjičenih za razbojništvo Hypo banke lani na Zagrebačkom velesajmu, braća Igor N. (29) i Aleksandar S. N. (40) , te Željko S. Š. (22).

Novi je to udarac za Općinsko državno odvjetništvo kojem je nedavno navedeni sud, točnije sutkinja Ana Kovačević odbacila optužnicu jer je bila loša, manjkava i nedorečena. Tužiteljstvo je stoga prepravilo i jučer sudu podnijelo izmijenjenu optužnicu na koju će odgovoriti branitelji, Hrvoje Korša, Andrej Ilić i Mario Medak.

Podsjetimo, kada je optužnicu odbacila sutkinja Kovačević naredila je da se trojica odmah puste na slobodu gdje će ostati do daljnjeg.

>> Razbojnici Hypo banke pušteni na slobodu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije