Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE VIŠE ZARAŽENIH

Anesteziologinja u KB-u Dubrava o preminulom 39-godišnjaku: Nije bio cijepljen, imao je visok tlak

HRT screenshot
08.11.2021.
u 07:36

Šest najmlađih preminulih osoba u dobi od 39 do 56 godina nije bilo cijepljeno

U nedjelju je u Hrvatskoj zabilježeno 4159 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminulo je 50 osoba. Od preminulih, njih 35 nije bilo cijepljeno.

Osim toga, ni šest najmlađih preminulih osoba u dobi od 39 do 56 godina nije bilo cijepljeno. Najmlađi je 39-godišnjak koji je jučer s još dvije osobe preminuo u KB-u Dubrava

– Priča je strašna i za nas koji smo svakodnevno ovdje, a pogotovo za njegovu obitelj pa ovim putem želimo izraziti iskrenu sućut cijeloj obitelji – kazala je anesteziologinja u toj bolnici dr. Marija Bilić za HRT.

– Radi se o gospodinu koji nije bio cijepljen, a od jedinih komorbiditeta imao je verificirani visoki tlak – nadodala je. 

>> VIDEO Veliki redovi na Velesajmu, građani pohrlili na cijepljenje


 

Komentara 45

Avatar Vakserčina
Vakserčina
08:45 08.11.2021.

A je li komorbiditete imala mlada Slovenka koja je umrla od cjepiva? Ili se ona ne računa?

SI
sisavac
08:10 08.11.2021.

jedino što je imao, je visoki tlak... baš zanimljivo da ti izjavi osoba medicinske struke. otprije je poznato da srčane bolesti, a posebno visoki tlak, su jako opasne za ljude koji dobiju gripu, a sad i koronu. korona je ko i gripa, respiratorna bolest, koja napada oslabljeni organizam. kako uopće nekome pada na pamet u medije ići sa viješću da je umro čovjek potpuno zdrav, a imao je visoki tlak, medicina zna kolke probleme ljudi sa tom bolešću imaju kad dobiju gripu, a u 2 godine se vidi kako korona na to utječe... 'nije imao komorbiditete, jedino visoki tlak', jednu od par stvari koje su posebno kritične kod respiratornih bolesti... svatko danas ima diplomu....

ZP
Zabranjen pristup
09:18 08.11.2021.

Nije imao problema primao je kemoterapije. Halo pa tlak je veliki simptom a ne mala stvar. Uz tlak vjerojatno i 100kg viske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije