Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti

Od 16. veljače Dnevnik HTV-a od 19 do 20 sati

dnevnik
Foto: Schreenshot: HTV
1/2
23.01.2015.
u 20:40

Iste večeri u program se vraća u rujnu ukinuti Dnevnik 3, a Otvoreno ostaje na programu, no još se ne zna hoće li se emitirati četiri puta tjedno ili samo dvaput.

Već kultni termin početka HTV-ova Dnevnika u "pola osam" uskoro postaje povijest jer bi 16. veljače trebao startati novi Dnevnik koji bi počinjao u 19 sati i trajao 60 minuta, od čega bi zadnjih 15 minuta bilo namijenjeno sportu i vremenskoj prognozi.

Iste večeri u program se vraća u rujnu ukinuti Dnevnik 3, a Otvoreno ostaje na programu, no još se ne zna hoće li se emitirati četiri puta tjedno ili samo dvaput. Scenografija Dnevnika zasad bi ostala ista, no na pitanja tko će ga voditi, hoće li to biti jedan voditelj ili voditeljski par, kakva će biti koncepcija emisije, ravnatelj programa HRT-a Saša Runjić danas nam je uzvratio: – Sve su opcije otvorene, ništa još nije definirano. 

>> Press klub obustavio svojevrsni hladni rat među televizijama

Komentara 54

Avatar Chupacabra
Chupacabra
20:57 23.01.2015.

Oni misle da će pomicanjem vremena dnevnika povećati gledanost, koja je pala od dolaska titovog pionira radmana na čelo JRTa... Dragi moji JRTovci... Ne trebati vi mijenjati vrijeme emisija, nego komunističke urednike i svog šefa, pa će vam se opet vratiti gledanost...

Avatar mala-beba
mala-beba
21:01 23.01.2015.

Ja nisam gledala tu cenzorsku tv bar 2 zadnje godine a neću ni dalje a vi se pitajte drugovi, zašto?

TO
torpedo4949
20:58 23.01.2015.

a tko prat još tu udbaško-srpsku tv,koga ona zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije