Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona nije skočila

Očajna majka djecu bacila kroz prozor s 4. kata da ih spasi od požara

Djecu bacila kroz prozor da ih spasi od požara
Foto: Youtube
1/2
08.05.2014.
u 09:18

Očajna majka nije htjela skočiti jer se bojala da plahte neće izdržati njezinu težinu

Nakon što je u njihovoj zgradi planuo požar 36-godišnja Ruskinja Mila Aksakova bila je prisiljena svoju djecu baciti kroz prozor jer je vatra blokirala izlaz. Susjedi su u nevjerici gledali kako dvoje djece, 4-godišnja Vanja i 13-godišnja Natalija, padaju s prozora 4. kata u plahte koje su držali susjedi.

Srećom, sve je prošlo dobro i djeca su neozlijeđena. Očajna majka nije htjela skočiti jer se bojala da plahte neće izdržati njezinu težinu. Ostala je čekati pomoć, a vatrogasci su je spasili na vrijeme, piše Daily Mail. Ipak, bila joj je potrebna liječnička pomoć jer se nadisala dima.

Zbog požara je iz zgrade bilo evakuirano više od 140 ljudi. - Vatra je izbila u stanu u prizemlju gdje je živjela nepokretna žena. Još nismo sigurni što je bio uzrok požara, istraga još traje - rekao je glasnogovornik vatrogasaca Damian Bulgakov. Problem je bio što je majka dvoje djece požar zamijetila kad se vatra već bila jako proširila pa nisu mogli izaći. - Dim je napunio stan pa je majka donijela odluku da barem spasi djecu prije nego bude prekasno - dodao je.

>> Planuo požar na kući, stanari se spasili skokom kroz prozor!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije