Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKA INVAZIJA

Objavljena mapa sukoba u Ukrajini: Ovdje možete pogledati mjesta napada, evakuacija...

liveuamap.com
24.02.2022.
u 17:54

Na dvije lokacije na jugu Ukrajine su označena i mjesta gdje je Rusija zaustavila pomorski promet

Platforma Liveuamap objavila je kartu sukoba u Ukrajini na kojoj se mogu vidjeti sve relevantne informacije označene crvenim i plavim simbolima. 

Na mapi su sve novosti, od mjesta raketnih napada do lokacija u kojima ima poginulih. Na dvije lokacije na jugu Ukrajine su označena i mjesta gdje je Rusija zaustavila pomorski promet

- Najproblematičnija situacija danas je na jugu. Naše snage sudjeluju u borbama u okolici Hersona, neprijatelj koji dolazi s okupiranog Krima pokušava se probiti prema Melitopolju - oglasio se ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, što je također dijelom karte, kao i sve druge objave drugih država. 

Mapu napada u Ukrajini možete pogledati OVDJE, a detaljan razvoj situacije iz minute u minutu pratite OVDJE

>> VIDEO Bijeg iz Kijeva: Gužve na benzinskim postajama, građani prazne bankomate

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
19:15 24.02.2022.

Ma, pustite sad rat u Ukrajini, recite, kako su Hana i Grašo!? :-)

PV
prcko.vita
20:03 24.02.2022.

Slušam predsjednika Amerike, djed Biden, stvarno teška gerijatrija, on jadan nezna ni na kojoj planeti se nalazi, a cijeli svijet gleda u njega da riješi situaciju. E moj narode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije