Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na terenu bili specijalci

Policija se oglasila o pucnjavi u Zapruđu: Pokušao počiniti suicid, prebačen je u bolnicu

Zagreb: Stanar u Sopotu zaključao se u stan gdje na prozoru oštri noževe i prijeti stanarima
Marin Tironi/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.10.2022.
u 17:36

Za vrijeme događaja nije bilo opasnosti po živote i imovinu drugih građana, navodi policija

Nakon dojave o pucnjavi u Balokovićevoj ulici u novozagrebačkom Zapruđu, na mjesto događaja stiglo je desetak pripadnika specijalne policije. Nakon utvrđivanja okolnosti događaja, Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je 58-godišnjak pokušao počiniti suicid.

- Oko 13.35 sati na području Novog Zagreba, 58-godišnjak je u stanu pokušao počiniti suicid pucanjem iz vatrenog oružja. Za vrijeme događaja nije bilo opasnosti po živote i imovinu drugih građana. Liječnička pomoć 58-godišnjaku pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb - navodi policija. 

Neslužbeno se doznaje da je riječ o rafalnoj paljbi iz automatskog oružja, a na mjestu događaja nalaze se policijski specijalci, kao i pripadnici temeljne policije koji osiguravaju prostor.

>> VIDEO Zagrebačka policija objavila detalje pucnjave u Sesvetama: Još se traga za napadačem!

 

Ključne riječi

Komentara 4

BR
brzizestok
16:51 05.10.2022.

Opez Zagreb. Siguran grad haha

OT
otrovnijezik
17:28 05.10.2022.

To je nama naše pravosuđe dalo sa svojim presudama. Vidjeli ljudi da se ne isplati čekati po 20 godina na presude, riješe sami stvar i dobiju uvjetno ili su vani za tri godine a ne moraju nikoga obeštetiti ili ne moraju vratiti ukradeno. Imamo Hrvatsku. Plenki je sigurno ponosan i na to.

DU
Deleted user
17:09 05.10.2022.

Opa miki, tamo je i ZABA blizu. Gang staz paradajz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije