Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ni slutio

Policajca žene bombardiraju bračnim ponudama i to jer je učinio ovo

cody garrett
Foto: Instagram
05.05.2016.
u 10:14

Garrett je udomio mačkicu koju je nazvao Squirt nakon što ju je ostavljenu pronašao njegov kolega

Policajac Cody Garrett Iz Spartanburga u Južnoj Karolini bio je svjestan da je fotografija koju je snimio s mačićem slatka, no nije znao kakve će posljedice izazvati. A dogodilo se da je postala viralna pa ovog 28-godišnjaka otad zasipaju bračnim ponudama.

Garrett je udomio mačkicu koju je nazvao Squirt nakon što ju je ostavljenu pronašao njegov kolega, piše Huffingtonpost.

 

 

Much better. #mustache #love #kittycat #kitten #kittensofinstagram #cute #rescue

Fotografiju objavljuje Donut Operator (@donutoperator)

– Jako je kišilo i vjerojatno smo joj spasili život jer je ubrzo nastala poplava. To je najmanja mačkica koju sam ikada vidio – rekao je.

Odlučio je dovesti ju kući jer se njegova prva mačka, nazvana Toothless, koju je udomio nakon što mu je došla u dvorište, tek bila omacila pa se ponadao da će prigrliti i novopridošlu mačkicu Squirt.

"– Toothless ju je primila kao svoju – rekao je i dodao da će je sterilizirati. Policajcu to nisu jedine životinje koje je spasio budući da ima i dva štenca – jedan je jednooki Mike Wazowski koji je ime dobio prema liku iz crtića Čudovišta iz ormara.

 

>> Nije očekivao što će mu se dogoditi nakon što je mačku šutnuo s fotelje

Ključne riječi

Komentara 1

N1
Nika_1987
17:12 05.05.2016.

Kaj vam se to neka novinarka pali na policajce ili kaj??? Ili novinar?? Pa majke ti svako malo neki članak "žene poludjele za policajcem jer....". Kaj je bitno zanimanje ako čovjek napravi neko dobro djelo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije