Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Obiteljski savjetnik o zdravlju koji će vam uvijek biti od pomoći!

prilog zdravlje
PR
Autor
PR članak
20.02.2012.
u 11:56

U četvrtak za samo 3 kune uz Večernji list! Osim savjeta renomiranih stručnjaka, očekuje vas i upoznavanje s mnogim alternativnim, ali uspješnim, metodama liječenja

Prvi broj magazina Moje zdravlje bit će na kioscima u četvrtak, 23. veljače. Magazin koji je posvećen zdravlju obitelji, odgoju djece, ali i kontracepciji, zdravom načinu življenja, novim trendovima vježbanja moći ćete kupiti za 3 kune uz Večernji list.

Osim savjeta stručnjaka, na 68 stranica sjajnog papira donosimo priču i s mladom mamom Anom Rucner i izazovima s kojim se susreće dok svom sinu pokušava usaditi zdrave životne navike. Pokazat ćemo vam da je joga idealna vježba za svakoga, posebice prilagodi li se individualnim potrebama pojedinca.

Za one koji vječno tragaju za idealnom linijom, zavrtjeli smo globus i pronašli 16 učinkovitih tajni vitkosti žena diljem svijeta. U prvom broju najviše smo se bavili dijabetesom – bolešću od koje pati čak 300.000 Hrvata. Otkrivamo kako je prepoznati, držati pod kontrolom i naučiti živjeti s njom. Zavirili smo i u svijet kozmetike.

Otkrivamo vam sve tajne koje se skrivaju iza mineralnog make-upa koji bi, prema riječima stručnjaka, trebao preuzeti primat u sljedećih deset godina. One koji će prvi put otkriti čari roditeljstva pripremamo na dolazak prinove u kuću, a pripremili smo i specijale za one koji muku muče s artritisom ili nesanicom.

Ako ste pobornici klasične medicine, oduševit ćete se brojem renomiranih stručnjaka s kojima surađujemo, a ako ste skloniji alternativnijim metodama, upoznat ćemo vas s antivirusnim eteričnim uljima i yumeiho terapijom.

Planirate li poraditi na osmijehu, otkrivamo vam koji su trendovi, cijene i gdje se mogu ugraditi implantati. Dakle, riječje o magazinu koji se brine o vašem fizičkom i psihičkom zdravlju, donosi obilje korisnih savjeta i željno čeka vaša pitanja. Ukratko, u četvrtak čeka Vas na kioscima jedini savjetnik za zdravlje koji ćete ikada trebati!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?