Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS kritizira Vladu

'Obećanjem božićnice u predizborno vrijeme vladajući podcjenjuju inteligenciju hrvatskog puka'

HSS
HSS
11.09.2015.
u 13:26

Prema njegovim riječima, u Hrvatskoj je u tijeku proces depopulacije.

Hrvatska seljačka stranka ima povijesni zadatak očuvati hrvatsko selo i ruralni prostor od izumiranja - rekao je u Emovcima kod Požege Davor Vlaović, predsjednik HSS-ova stožera za 5. izbornu jedinicu.

Prema njegovim riječima, u Hrvatskoj je u tijeku proces depopulacije. Mlade obitelji imaju sve manje djece jer ne mogu preuzeti odgovornost za socijalnu sigurnost potomaka, a oni koji imaju djecu sigurnost prečesto pronalaze kao ekonomski emigranti.

- Mladi ljudi s obiteljima temelj su svakog naroda i zato mladima moramo osigurati život dostojan čovjeka. Zajamčena najniža mirovina i plaća preduvjet su za osiguranje socijalnog minimuma. Jednokratnim obećanjem božićnice u predizborno vrijeme vladajući podcjenjuju inteligenciju hrvatskog puka - istaknuo je Vlaović. 

>> HSS-u najviše sedam saborskih mandata, Hrg u Sabor ili Vladu

Komentara 6

NE
Nepokolebljiv
15:57 11.09.2015.

Milance i "pioniri s kokardama i petokrakama ne potcjenjuju sitnozube! Oni tocno znaju koliko su sitnozubi razvijena pamcenja i intelekta! Pa nisu li ti isti sitnozubi predhodna uzastopna tri mandata birali Predsjednika Republike po SDP "sugestiji"? Sitnozubom narodu je cak i obecanje bozicnice dovoljno! Sta je bilo s fantomskim "Planom 21"? Nitko ga vidio nije pa ipak upalilo!

JA
ja123pao
16:47 11.09.2015.

'Obećanjem božićnice u predizborno vrijeme vladajući podcjenjuju inteligenciju hrvatskog puka' ------------------------------------------------------------------------------------- nije točna tvrdnje. ova vlada zna da puk sporo pamti a bezo zaboravlja.

BA
balic
15:34 11.09.2015.

To ces da vidis mr.vaso koliko nas je,plakat ces nakon izbora opijen tugom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije