Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pada u subotu

Obavite kupnju na vrijeme: Evo kako će raditi trgovine i šoping-centri za Oluju

trgovina
Pixabay/Ilustracija
02.08.2023.
u 13:13

Većina trgovina i šoping-centara neće raditi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u subotu.

Ovog vikenda isplanirajte svoju kupnju na vrijeme. Većina trgovina i šoping-centara neće raditi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u subotu. Treba uzeti u obzir da je u trgovinama na snazi novi radni režim za nedjelje

Prodavaonice Konzuma na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja neće raditi 5. kolovoza. Radno vrijeme vaše najbliže Konzum prodavaonice u nedjelju, 6.8.2023. pogledajte OVDJE.

Kaufland također neće raditi, a kao rade nedjeljom, možete doznati OVDJE. Radno vrijeme Plodina koje također u subotu neće raditi možete doznati OVDJE. U subotu neće raditi ni trgovine Lidla, Spara i Interspara. 

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnost (5. 8. 2023.) trgovine i usluge Arena Centra neće raditi. Neće raditi ni Avenue Mall, a što je otvoreno u trgovačkom centru, možete doznati OVDJE

City Center i Supernova također zatvaraju svoja vrata na Dan pobjede. 

Video: U mjestu Ilirska Bistrica zbog nevremena razvio se manji tornado

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije