Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja pri kraju

Obama ili Romney? The Economist: Glasujte za Obamu!

economist
Foto: The Economist
02.11.2012.
u 10:39

Utjecajni britanski poslovni tjednik pozvao je svoje čitatelje da glasuju za već poznatog političara – aktualnog američkog predsjednika Obamu.

Tko će biti novi američki predsjednik – Barack Obama ili Mitt Romney? Odgovor na to pitanje bit će poznat već za nekoliko dana, no ako birači budu poslušali tjednik The Economist, tada će Obama i dalje biti prvi čovjek SAD-a.

Naime, utjecajni britanski poslovni tjednik pozvao je svoje čitatelje da glasuju za već poznatog političara – aktualnog američkog predsjednika Obamu.

The Economist predviđa da će Amerikanci ove godine na birališta izaći s manje nade nego na prošlima 2008., no da ih sada čeka puno teža odluka nego tada. Obaminom protivniku Romneyju, između ostalog, predbacuju što je u prošlosti mijenjao politička stajališta te da su njegovi planovi o smanjenju poreza i povećanju troškova za obranu nerealni. 

Zalažu se da Obama ponovno bude izabran jer je, piše The Economist, to zaslužio zato što je bio uspješan kao predsjednik, pogotovo u području vanjske politike. 

>>VIDEO Pogledajte kako su malenu Abby rasplakali Obama i Romney

>>Sve o Obaminoj i Romneyjevoj utrci pratite u našoj specijalnoj rubrici Američki izbori

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije