Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENE ČETIRI OSOBE

O uhićenjima se oglasio MUP i USKOK, evo za što sumnjiče suce, Mamiće i Tadića

Ante Kvesić, Zvonko Vekić, Darko Krušlin, Drago Tadić i braća Mamić
Foto: PIXSELL
1/7
09.06.2021.
u 10:06

Braća Mamić se sumnjiče za davanje mita, suci za primanje mita, a Tadić je prema neslužbenim informacijama u toj priči bio posrednik

Teške optužbe Zdravka Mamića javno izrečene prije nekoliko mjeseci, danas su rezultirale uhićenjem četiri osobe, među kojima su trojica osječkih sudaca te osječki poduzetnik Drago Tadić. Da su četiri osobe uhićene potvrdili su USKOK i MUP, ne navevši identitete osumnjičenih osoba.

Privođenje suca Zvonka Vekića

U priopćenju USKOK-a navodi se da su uhićene četiri osobe, među kojima su tri suca, kojima je dan ranije na zahtjev USKOK-a DSV skinuo imunitet. Naveli su i da su uhićenje i provođenje hitnih istražnih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave Ministarstva financija.

U tijeku su pretrage kod sudaca  Zvonka Vekića, Darka Krušlina i Ante Kvesića te Drage Tadića. Neslužbeno se doznaje  da su osim njih dvojice osumnjičeni i Zdravko te Zoran Mamić. Braća Mamić se sumnjiče za davanje mita, suci za primanje mita, a Tadić je prema neslužbenim informacijama u toj priči bio posrednik.

Komentara 1

JO
jono
10:41 09.06.2021.

Ima tog još , ali rana Vrani Oči ne kopa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije