Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE LJEVICE

O Deklaraciji SDP-a oglasio se i Ivan Vrdoljak

Ivan Vrdoljak o plinu
Foto: Screenshot HNS
1/3
07.03.2017.
u 13:15

'Hrvatskoj je potrebna snažna socijaldemokracija'

Intenzivno razgovaramo s kolegama iz SDP-a - poručio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak putem telefonske izjave.

- Mi, naravno, pozdravljamo svako okupljanje ljevice u Hrvatskoj i Hrvatskoj je potrebna snažna socijaldemokracija, isto kao što joj je potreban i jak građansko-liberalni centar. Nama su danas fokus lokalni izbori i priuštiti što većem broju građana pristojan život, upravo onakav kakav imaju građani u sredinama koje vode čelnici iz Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata. A Deklaraciju ćemo, kada je dobijemo u stranku, razmotriti na stranačkim tijelima, raspraviti s našim partnerima liberalima iz IDS-a i vrlo jasan stav reći kolegama iz SDP-a - zaključuje Vrdoljak.

>> Grbin: Plenković je dvaput prekršio Ustav, ponio se kao istražitelj, sudac i tiranin

>> Bernardić donio iznenađujuću odluku: Evo tko će zamijeniti Milanovića u Saboru

Ključne riječi

Komentara 10

SO
sofisticated
13:32 07.03.2017.

Ivan Vrdoljak meštar je pravi : laže,mulja, krade i na sva usta se hvali.Znalac je to vrstan kao i predhodnik Čačić,prema njima svak izgleda ko mačić.HNS stranka je prava velika nije al sve zaj....a.

VE
verica2
14:03 07.03.2017.

To da se Vrdoljak oglasio je stvarno vijest. Gotovo da i nema dana da se ne oglasi u Večernjem. Moglo bi se reći da su te novine postale Vrdoljakovo glasilo.

BR
brojevi
14:10 07.03.2017.

Ivane, Ivane opet ucjenjuješ! Nakom Milanovićeve katastrofe kojoj si i ti dao veliki doprinos imaš obraza pričati o standardu građana. Deklaracija liberalne komljevice, ovakove klijentelističke, je pokušaj spašavanja predratnih komunjara i njihovih sljedbenika od totalnog potopa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije