Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.09.2014. u 12:02

Voditelj ukinutog Fokusa, u kojem je više gledatelje nego sebe mučio podugačkim razgovorima u studiju, na novom je poslu u Paralelama savršeno obavio manji intervju – i potpuno našao novog sebe u dobrim starim kratkim formama

Urednik i voditelj Danko Družijanić sinoć je u svojoj šihti u Paralelama, europskom magazinu na Prvom programu, čitao najave i najavice, savršeno obavio manji intervju – i potpuno našao novog sebe u dobrim starim kratkim formama.

Leže mu kraća pojavljivanja na ekranu, točnije rečeno: odgovaraju onima koji ga gledaju i za to plaćaju pretplaticu, jer je bio nepodnošljivo drven u podugačkom ''Fokusu“ ponedjeljkom. Njegov način komuniciranja s gostima u studiju preminulog ''Fokusa“ već je bio došao do točke s koje nema povratka, pa je srećom ukinut. Umjesto jednog sad imamo četiri ''Fokusa“ koji se zovu ''Otvoreno“, ali to više nije Družijanićev problem.

Četverostruki ''Fokus“ u kojem se od ponedjeljka do četvrtka, uvijek u istom studiju kisele jednolike unutrašnjopolitičke teme i ista tri-četiri gosta, naizmjence vode Mislav Togonal (omiljena poštapalica: zadržite misao) i Domagoj Novokmet koji svoje uglađeno ponašanje prema gostima nastoji maskirati što oštrijim pitanjima. Potpuna suprotnost jesu Družijanićeve ''Paralele“ i njihovi reporteri (ovaj put Vjeran Mišurac, Branimir Farkaš iz Škotske, Jasna Paro iz Bruxellesa) imaju olakotnu okolnost da se javljaju iz europskih gradova, nama sve nedostupnijih iz općepoznatih lokalnih ekonomskih razloga.

Opskrbljeni idealnom kulisom prosperiteta, izgovaraju to što imaju dok naši pogledi lutaju po izlozima i velegradskoj vrevi. Jedina opasnost emisiji je Danko Družijanić u ulozi europskog reportera. Iduće srijede emisiju uređuje Morana Kasapović, pa će g. Družijanić vjerojatno opet na put, kao i prošlog tjedna. Opasnost na pomolu.

>>Nema većeg gubljenja vremena od gledanja odbojke uz komentare sportskog reportera

>>Kako je dnevnik HRT-a prestigao dnevnik RTL TV-a

Komentara 8

DU
Deleted user
14:26 25.09.2014.

Farkaš-Togonal da je takvih više onda bi se ova dalekovidnica zvala servis hrvatskih građana.ovako se zove servis ive josipovića iz regiona

ST
striderZG
14:24 25.09.2014.

Ma nema problema za lepog Danka, kad treba otići u Ingru za glasnogovornika (umatača dreka u celofan) tu je, veliki korporativni uspjeh je ubrzo zasmrdio i kad je firma propala eto njega opet na HRT-u gdje ga čeka neraskidivi Ugovorr na neodređeno. Zašto bi se gnjavio na nestabilnom PR tržištu kao i svi mi smrtnici (a ja mislio da se posao dobiva putem natječaja). Ionako ga na opet čeka neka nova emisija-projekt pa makar se ponekad valja uhljebiti u tuđu emisiju kao Paralele. I ponovno će sa namještenom zabrinutom facom pokaušavati bistriti probleme nas, običnog puka koji se njegane dotiču. Sit gladnome ne vjeruje. Vidljivo je iz aviona da su još živi krakovi utjecajnog oca lepog Danka. Tako je to u našoj-njihovoj Kroejši!

MA
marelica
12:54 25.09.2014.

Danko Družijanić odlično odrađuje svoj posao, a uz to je i vrlo zgodan i ima ugodan glas. Možda malo previše za HTV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije