Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.09.2014. u 13:04

Nakon tri godine na trećem mjestu, iza Nove TV i RTL TV-a, ozbiljni dnevnik Stipe Alfiera i društva sada je ispred dnevnika RTL TV-a, interno se hvale na javnoj televiziji

Jučerašnji ''RTL danas“ posvetio je svoje duge prve minute poplavama koje je voditelj Igor Bobić najavio umirujućom rečenicom da opasnosti od njih – jenjavaju. Čemu onda toliki izvještaji o poplavama, ne zna se. Nakon tri godine na trećem mjestu, iza Nove TV i RTL TV-a, ozbiljni dnevnik Stipe Alfiera i društva sada je ispred dnevnika RTL TV-a, interno se hvale na javnoj televiziji.

Dnevnik HRT-a počinje Tatjanom Munižabom iz Sabora. Sabor je jučer bio glavna politička vijest jer je održan prvi aktualni sat, a reporterka Munižaba zanimljiva je kao jedno od glavnih lica ukinutog ''Dnevnika 3“ i kao novinarska osobnost koja se nakon kraće borbe protiv šefova, koji su joj namijenili drukčiju sudbinu, vratila na svoj stari posao saborske izvjestiteljice. Sabor je danas zasjedao prvi put nakon višemjesečne ljetne stanke, zastupnici su postavljali pitanja ministru i premijerima, a ozbiljna Munižaba ovaj aktualni sat proglasila je jednim od najlošijih do sada.

Dok se RTL TV bavila zaobalnim vodama, HRT-ov dnevnik objektivno je izvijestio o Milanoviću koji je polemizirao s pitanjima oporbenih zastupnika, umjesto da na njih odgovori. Uz dužno poštovanje prema RTL-ovoj revijalnoj koncepciji, nezaobilazna je činjenica da je ona doživjela totalni krah kad se u dnevniku RTL TV-a napokon stiglo do Škotske. Umjesto da lijepo zaobiđu čitavu tu problematiku i da referendum o odcjepljenju ostave za neku lakšu dnevnu emisiju, npr. ''Sve u šest“, urednici su nas pokušavali zabaviti Zagrepčanima koji su odjenuli kilt ispod kojega, uvjeravala nas je vragoljasta reporterka Antonija Mandić, nije bilo ničega.

>>Naš stručnjak predlaže Milanoviću da ne ide u Americi na poslovne sastanke nego ravno u Disneyland

>>Radman je dobro birao, Runjić nije spriječio gašenje Dnevnika 3
 

Komentara 27

DM
drako@morh.hr
13:30 18.09.2014.

Ovaj i ovakav HRT Dnevnik je obicna suplja prica. I besplatni EPP PARTIJE na vlasti.

Avatar Mangrov
Mangrov
13:40 18.09.2014.

hahahaaaa Stipe i novinarstvo pljuc pljuc . HRT dnevnik je pretvorio u svoj servis u kome on JAVNO iznosi svoja stajališta i poglede na stvari .... HRT i ovog psiho novinarčića ne gledam već dugo vremena i smeta mi štoo takvima moram plaćati pretplatu ....javni servis HAHAHAAA

TO
tomzag
13:33 18.09.2014.

To je onaj Stipe što veli da smo samo na dva sata leta udaljenosti od Londona, a tisuću svjetlosnih godina daleko kao društvo? Ja odmah prebacim program kad ga vidim jer nisam ozbiljan mazohist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije