Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tlo podrhtava

Novi potres probudio stanovnike na Banovini: 'Dva udara jedan za drugim', 'Grozota'

Potres na Banovini
EMSC
01.08.2022.
u 02:18

Potres s epicentrom nedaleko od Siska osjetio se sve do Zagreba.

Nakon potresa u noći sa subote na nedjelju tlo na Banovini i dalje podrhtava. Nekoliko minuta nakon 2 sata u noći s nedjelje na ponedjeljak s epicentrom oko 9 km od Siska stanovnike sve do Zagreba probudio je novi potres, jačine 3,6 stupnjeva. 

Prva je informacija bila da je potres od 3,9 stupnjeva, ali je naknadno to korigirano. 

Brojni stanovnici tog područja i dalje su u kontejnerskim naseljima i svaki ovakav udar dodatno im pogoršava stres i traumu koju su proživjeli. 

'Dosta dobro drma kontejner', 'Pa dokle više', 'Užas, baš je jako i dugo treslo, a poslije je bio još jedan manji', 'Strava i užas', 'Jako potres popračen grmljvinom, kao da je kamion udario u kuću', 'Dva udara jedan za drugim', 'Grozota', samo su neki od brojnih kometara na aplikaciji EMSC-a. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar droljana
droljana
08:20 01.08.2022.

Kaže se, na Baniji.

ZJ
Zjako
07:41 01.08.2022.

Vidi oglas gorea a nema žutog kartona, izgleda da netko tolerira ovo oglašavanje za finu naknadu

HD
HdzSdpSKH
08:17 01.08.2022.

Srušilo se sve što se moglo srušiti tako da ovi "potresići" nemogu napraviti nikakvu štetu. Osim da novinari imaju pisati o čemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije