Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomilovanje Perkovića i Mustača

Nobilo: Milanoviću nije bitno ministrovo mišljenje. General: Malenica je dobio upute za protivljenje pomilovanju

27.05.2022.
u 06:04

– HDZ stvara mit o stvaranju Hrvatske gdje je HDZ jedini nositelj stvaranja i obrane RH i u tom mitu nema mjesta ni za koga drugoga. Zato od ministra i ne možete čuti ništa o Perkoviću i Mustaču, o stvaranju države i mirnoj tranziciji kojoj su pridonijeli – kaže Nobilo.

Komentara 47

LE
LenardHr
06:35 27.05.2022.

Postavlja se pitanje bili bilo neovisne Hrvatske da nije bilo HDZ-a? Odgovor je: NE BI Drugo pitanje bili bilo neovisne Hrvatske da se pitalo SDP Perkovica i Mustaca? Odgovor je NE BI jer je oni nisu zeljeli ni u snu, a potonji dvojica su sudjelovali u ubojstvima onih koji su je zeljeli. Dakle nobilo ne ri se.

ZA
Zapresictkon
07:12 27.05.2022.

Počinili su zločine, osuđeni u Njemačkoj pa nek ih ona pomiluje ako postoje razlozi za pomilovanje, a Nobilo??? Jedan od najnemoralnijih čak i kešu odvjetnicima, a znamo koliko su oni moralni

PR
prajdali100
06:58 27.05.2022.

Dovoljno je samo reći anto nobilo.Nedavno je pričao priče kako je,nakon što je " odradio" Artukovića, u dva navrata mogao " strpati u zatvor" Franju Tuđmana ali,eto,nije.A sile !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?