Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BAVARSKOJ

Nedavno uhićenje Crnogorca s eksplozivom u autu u Njemačkoj sada dovode u vezu s pariškim napadima?

policija
Foto: /DPA/PIXSELL
1/4
14.11.2015.
u 11:23

Prema zaplijenjenim dokumentima postoje čvrsti dokazi da je muškarac bio na putu prema Parizu

Njemačka policija je 5. studenoga kod Rosenheima uhitila čovjeka podrijetlom iz Crne Gore u autu s oružjem koji je vjerojatno pripadao krugu napadača na Pariz, objavio je portal bavarske radiotelevizije BR. Odmah nakon toga bavarska je krim policija uspostavila kontakt s francuskim vlastima i obavijestila ih o detaljima.

Uhićeni 51-godišnjak nije bio poznat policiji. Policija je njegov VW Golf kontrolirala na autocesti Salzburg-München kod Bad Feilnbacha. Tijekom pretrage pronašli su profesionalno izgrađeni tajni odjeljak u kojem je bilo više pištolja, revolver, streljivo, strojnice i nekoliko kilograma TNT-a.

Prema zaplijenjenim dokumentima postoje čvrsti dokazi da je muškarac bio na putu prema Parizu. Međutim, piše BR, glasnogovornik bavarske krim policije to službeno nije htio potvrditi.

>> Novinar Le Mondea objavio snimku kaosa ispred Bataclana: Ranjen dok je pružao pomoć

>> 'Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora'

>> Islamska država objavila video i zaprijetila Francuskoj

Komentara 6

Avatar istovari
istovari
11:53 14.11.2015.

Je li Radosav, Joksim ili Mevludin?

L0
luena 01
12:03 14.11.2015.

Nista od otvorenih granica i Schengena, one su sirom otvorena vrata za teroriste i kriminalce koji nekontrolirano iz zemlje u druge prelaze i ulaze...Granice treba vratiti na staro, zatvoriti i pojacati kontrole...

IB
ibiza
14:54 14.11.2015.

ime i prezime treba objavit da se vidi koje je vijere nije valjda slucajno musliman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije