Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

U centru grada: Nitko ne zna tko je postavio Titov spomenik

tito
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
04.12.2013.
u 20:12

Inspektori koji su izišli na teren istaknuli su da građevinska dozvola za postavljanje spomenika ispred Gimnazije Josipa Broza Tita u centru Skoplja nije izdana

U Skoplju je prije nekoliko dana postavljen spomenik Josipu Brozu Titu. Međutim, makedonske vlasti ne mogu otkriti tko je postavio statuu doživotnog predsjednika SFRJ, piše portal Klix.ba.

Inspektori koji su izišli na teren istaknuli su da građevinska dozvola za postavljanje spomenika ispred Gimnazije Josipa Broza Tita u centru grada nije izdana.

– Nemamo informaciju o tome tko je podignuo spomenik. Naši inspektori na terenu utvrdili su da je spomenik postavljen na mjestu koje nije predviđeno za tu namjenu, izjavili su čelnici skopske općine Centar i dodali kako za sada neće uklanjati kip.

>> Vraćene dragocjenosti u Titov sef

Komentara 65

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:37 04.12.2013.

istopite bronzu i prodajte je za hranu kojem siromahu dosta više sa tim nitkovom !

DU
Deleted user
21:04 04.12.2013.

Druže tito ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela. Tebe voli i staro i mlado, druže Tito, ti narodno blago. Bože koje gluposti smo mi tada morali pjevati u školi. Svih ovih 45 godina koliko mi ih je u guzici stalno mi ovi na vlasti govore da ONI rade najbolje za mene. E hvala im, daleko smo dogurali ha ha a za sve je kriv balkanische temperament :)))

DU
Deleted user
20:55 04.12.2013.

Ovo je zlodjelo samog Lucifera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije