Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne daju mu grob

Nitko ne želi sahraniti 'bostonskog bombaša' Carnajeva

tamerlan
Reuters/Pixsell
06.05.2013.
u 08:58

'Želimo izbjeći prosvjede građana i masovni dolazak medija. Obitelji iz ovog grada zaslužuju da njihovi najmiliji počivaju u miru.'

Vlasti triju američkih država – Massachusetts, Connecticut i New Jersey, odbile su dati grobno mjesto za ubijenog Tamerlana Carnajeva tijekom pokušaja uhićenja zbog napada na bostonski maraton.

Mjesto za ukop nije osigurano ni na groblju grada u kojem je 26-godišnji Tamerlan živio. Njegovo tijelo još uvijek se nalazi u mrtvačnici ispred koje se spontano održavaju prosvjedi i okupljanja građana koji traže da se mladića sahrani izvan SAD-a, javlja Politico.com

– Nismo dobili nikakav služben zahtjev za sahranu ni kupnju grobnog mjesta, rekao je Robert Healy iz Cambridge Cityja, dodavši da nije u interesu grada da se na njihovu groblju sahrani Tamerlan Carnajev. Želimo izbjeći prosvjede građana i masovni dolazak medija. Obitelji iz ovog grada zaslužuju da njihovi najmiliji počivaju u miru.

Ako uskoro nitko ne pristane dati pogrebno mjesto za Tamerlana Carnajeva, morat ćemo potražiti pomoć od države, rekao je direktor tvrtke za pogrebe Peter Stefan.

>>Džohar: Planirali smo napad na Dan nezavisnosti, a ne na maraton

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije