Naslovnica Vijesti Hrvatska

Niste još obavili kupnju? Evo do kada rade trgovine

I u West Gateu trgovine danas rade do 17 sati te je centar u ponedjeljak zatvoren.
31. prosinca 2017. u 09:15 10 komentara 11193 prikaza
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Kako to obično biva u Hrvatskoj, uvijek postoji nešto što baš morate kupiti bez obzira radi li se o nedjelji ili nekom prazniku ili blagdanu. Posjetili smo stranice velikih trgovačkih centara i provjerili kako rade danas i na Novu godinu.

Blagdani braće Sinković Božić i Nova godina su nam jedini neradni dani

Lidl obavještava kupce kako danas rade do 14 sati dok sutra 01.01.2018. godine njihove trgovine ne rade.

Trgovine Kauflanda 31.12. otvorene su od 7 do 18 sati, dok sutra također ne rade.

Na Konzumovim stranicama objavljen je raspored rada za Blagdane. Tamo se nalazi popis svih trgovina s radnim vremenom koji možete provjeriti ovdje. Većina prodavaonica danas radi do 13 sati, a neke i do 17.

Trgovine u Arena Centru danas rade od 9 do 17 sati, a na Novu godinu centar je zatvoren.

I u West Gateu trgovine danas rade do 17 sati te je centar u ponedjeljak zatvoren.

Pogledajte i galeriju: Ovo su najbolje fotografije Pixsellovih fotoreportera koje su obilježile 2017.

1 / 61
Pixsellovi fotoreporteri zabilježili su brojne trenutke iz politike, svakodnevnog života, sporta, showbiza, svijeta, a mi vam donosimo 60 fotografija koje su obilježile Hrvatsku u 2017. godini. Inače, PIXSELL je najveća foto i videoagencija u Hrvatskoj i regiji.
Sniženja ZIMSKA SNIŽENJA Redovi za blagajne do ulaza, a s polica se grabi doslovno sve kalendar Spajanja u 2018. Idući Božić za 4 dana godišnjeg 11 dana odmora Sarma Do savršenstva Ovako će vam sarma sigurno uspjeti - otkrivamo tajnu
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Deleted user:

    kako "konzervativna"stranka hdz uopce dopusta rad trgovinama nedjeljom pa ni u komunizmu nisu radile nedjeljom ne slijede vise svoju nit skrenuli su s puta...

  • vidum:

    Svojom zadnjom kupnjom sam nasmijao blagajnicu u Intersparu. "Svi koji sad kupuju, došli su po još jedan viski ili pjenušac, a vi ste kupili hranu za mačku". Nije mi ostalo ništa nego da se i sam nasmijem.

  • dalibor.hren:

    Kad bi poslodavci pošteno platili rad nedjeljom i praznikom (blagdanom), bilo bi zainteresiranih trgovaca, ovako je to robovlasništvo! Tko pita liječnika, medicinsku sestru, policiju.... da ne spominjem kler kojemu su prosinac i siječanj vrijeme žetve!!!