Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podjela fotelja

Ništa od rekonstrukcije do siječnja, još se traga za zamjenama

Darko Milinović
Antonio Bronić/Pixsell
15.12.2010.
u 19:44

U stranci i koaliciji traju intenzivne konzultacije jer se ne mogu naći zamjene za ministre i potpredsjednika. Stoga i kasni rekonstrukcija

– Doista ne znam hoće li biti izvanredne sjednice Sabora zbog rekonstrukcije Vlade. Iskreno, imamo problema s kadrovima koji bi ušli u Vladu. Znate i sami da je nekoga teško uvjeriti da to prihvati sad prije izbora. Naime, tom rekonstrukcijom trebali bismo pronaći potpredsjednika Vlade zaduženoga za investicije, a u potrazi smo i za novim ministrom financija, ministrom zaštite okoliša i graditeljstva, ministrom kulture i ministrom obrane – kazao nam je visokopozicionirani dužnosnik HDZ-a te dodao da u stranci i koaliciji traju intenzivne konzultacije.

Na taj način objasnio je zašto premijerka Jadranka Kosor odugovlači s najavljenom rekonstrukcijom Vlade, o kojoj je prvi put govorila za boravka u New Yorku. Naš sugovornik potvrdio je da su na odlasku Ivan Šuker, Marina Matulović-Dropulić, Božo Biškupić i Branko Vukelić.

– Prema svemu sudeći, ovaj je put zamjenik predsjednice stranke i ministar zdravstva na vrijeme zašutio i povukao ručnu nakon intervjua u jednom tjedniku i uspio izbjeći smjenu – nastavio je, dodajući da se ozbiljno klimao stolac Darka Milinovića. Naime, SDSS već danima traži rekonstrukciju Vlade pa je iz tih redova i plasirana informacija o izvanrednoj sjednici Sabora. I predsjednik Sabora Luka Bebić tvrdi da nema nikakve službene najave o tome hoće li biti izvanredne sjednice Sabora zbog rekonstrukcije Vlade.

– U javnosti se nešto o tome priča, ali nemam o tome najavu pa o tome ne mogu govoriti. Ali, ako se to dogodi, bit ćete na vrijeme obaviješteni – dodao je.

Komentara 36

TN
the_number
11:32 16.12.2010.

HDZ treba ponovo vratiti na staru stazu i slavu,dobar dio je očišćen još su ostali estetski zahvati.Jaco samo naprijed!

V4
Vladimir12-4
14:00 16.12.2010.

Pa decki iz vlade, nemojte svi otici zajedno, vidite kako Jaca ima problema za vasu smjenu. Moooooozda ce se stvari popraviti u ovoj zadnjoj godini. !!!??!!

PI
piccolo
15:35 16.12.2010.

Pa kako ništa od rekonstrukcije??? A eno Pupavac reko da se to mora pod hitno napraviti. Pa zar se kod nas ne poštuju nacionalne manjine??? Hitno se traba žalit u EU, pas mater

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije