Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uplakana majka:

Ništa mi nije jasno. Bili su jako dobri prijatelji...

velimir vitanović
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
30.11.2013.
u 16:16

Sudac istrage jučer je Vitanoviću odredio mjesec dana zatvora, u koji je odveden uz pratnju policije i s lisičinama na rukama

Izgubila sam sina, naše dvije malene unučice ostale su bez brižnog i dobrog oca. U šoku smo, jednostavno mi je teško bilo što reći – ne prestajući plakati, tihim nam je glasom jučer rekla Zdenka Katalenić, majka ubijenog Dražena (34) iz Osijeka Vojakovačkog pokraj Križevaca. I dalje ne može shvatiti što se u srijedu navečer dogodilo između njega i susjeda Velimira Vitanovića (23), koji mu je ubodom nožem u prsa u vožnji automobilom u obližnjim Čabrajima nanio smrtonosne ozljede.

– Ništa ne razumijem, oduvijek su si bili dobri, prijatelji. U autu je trebala biti crna kutija, jedino bi ona mogla razjasniti situaciju – kazala je Zdenka. U selu se priča da je do svađe između njih dvojice došlo zato što je Vitanović navodno šurovao s Katalenićevom suprugom. U automobil su sjeli, pretpostavlja se, kako bi razgovarali o SMS-ovima koje su njih dvoje razmijenili.

– Sin nam je spominjao nekakve poruke, ali ništa konkretno. Policija nam je rekla da su uzeli mobitele obojice i da su proučavali njihove sadržaje – rekla nam je shrvana majka, otkrivši da je Dražen suprugu još početkom tjedna odvezao k njezinim roditeljima u Koprivnicu. Djevojčice je pak križevački Centar za socijalnu skrb trenutačno zbrinuo kod Draženove sestre u Svetoj Heleni jer, kako kaže Zdenka, njihova majka nije sposobna brinuti se za njih i morat će ići na stručnu procjenu. Policija je, ne navodeći identitet, priopćila da je Vitanović džepnim nožem Kataleniću nanio jednu ubodnu ranu i ostavio ga u automobilu. Vitanović je tijekom njihova prethodnog fizičkog sukoba lakše ozlijeđen.     

>>Ubio prijatelja jer je vidio SMS-ove svoje supruge

Komentara 1

KR
kreont
10:13 01.12.2013.

Ovo je majka svih majki "majka nije sposobna brinuti se za njih" a ispada da nekako ni mužu nije bila prava žena. Kakav ti je to prijatelj ikada bio kad te ovako ubio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije