Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNO!

Nije želio priznati očinstvo, pa poslao brata na testiranje: Nije računao tko će mu pokvariti planove

Beba - ilustracija
Pixabay
08.07.2021.
u 07:54

Sud je obavijestio tužitelja koji istražuje slučaj protiv muškarca i njegova brata zbog pokušaja prijevare.

Ljudi svašta rade kako bi se izvukli od svojih obveza, a slučaj iz Njemačke dokazuje da ljubav prema određenim članovima obitelji uistinu nema cijenu. Čak ni pod cijenu zatvora. 

Nijemac iz Donje Saske, kako bi izbjegao očinstvo, poslao je svojeg brata koji mu je jako sličan kako bi osigurao da test pokaže da nije otac. Međutim, nije računao na jednu osobu – majku svoje kćeri rođene 2020. godine, piše Fenix-magazine.

– Kad je majka zatražila DNK test, muškarac je na testiranje poslao svog brata koji mu jako sliči. DNK analiza pokazala je negativan rezultat, međutim žena nije odustajala. Ponovno je zatražila DNK test, ali ovaj put je htjela biti nazočna kod uzimanja uzorka jer je sumnjala u ono što je njezin bivši učinio. Drugi rezultat bio je jasan. Ispostavilo se kako je muškarac otac djevojčice koja ima oko godinu i pol – objavio je u srijedu Viši zemaljski sud u Oldenburgu.

Sud je obavijestio tužitelja koji istražuje slučaj protiv muškarca i njegova brata zbog pokušaja prijevare.

 

Ključne riječi

Komentara 8

BA
Barbasmora
19:14 08.07.2021.

Naši migranti se nikad ne ponasaju nalik ovog "autohtonog" njemca!

DE
Dera66
00:38 09.07.2021.

Glupost ako je poslao brata.DNA analiza bi pokazala da je on u srodstvu sa djetetom

AV
avangero
05:59 09.07.2021.

Tekst baš po mjeri Večernjeg,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije