Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u biogradu

Nije plaćao leasing, a još i napadom spriječio ovrhu

bmw x5, policija
AFP/PIXSELL
22.12.2011.
u 10:17

Oduzimanje BMW-a 34-godišnjak je pokušao spriječiti tako što je drugim autom udario u vučno vozilo

Dvojica zaposlenika trgovačkog društva iz Splita, 38-godišnjak i 39-godišnjak, pokušali su u srijedu ujutro u Biogradu za račun leasing-kuće oduzeti automobil BMW X5, za koji 34-godišnjak s biogradskog područja nije uredno plaćao mjesečne anuitete.

– Spriječio ih je korisnik vozila, koji je drugim automobilom udario u vučno vozilo te ih zajedno sa 41-godišnjim prijateljem i fizički napao i prijetio. Protiv 41-godišnjaka i 34-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari – istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
antikorumpirani
17:03 22.12.2011.

a sad džaju malo u *****u,automobil oduzet i poslat na javnu dražbu,mora da je bio neki čelnik hdz-a pa otišla vlast otišla i plaća a onda ga u prdekani malo naučit kako prolaze bahati ljudi Vratio bih ja goli otok pa ko voli nek izvoli bilo bi mjesta za sve (nevine) buahahahahah

Avatar sultan46
sultan46
21:14 22.12.2011.

A heb ga,,kad i kod nas ovrsitelj moze da bude k**alac,, kako da znas koji je posten??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije