Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik Sabora Luka Bebić:

Nije Milanovićeva Vlada Europi ponudila most, nego je Europa Vladu natjerala da ide u gradnju

25.07.2022.
u 22:43

Ovaj doajen politike tvrdi da je Pelješki most službeno spomenuo još 1994. na internom sastanku Kluba zastupnika HDZ-a, kada se još za rata razglabalo o novim granicama. Za SDP-ova župana Ivu Šprlju kaže da je bio veliki zagovornik mosta, ali da o njemu prvi govorio – nije

Komentara 5

TO
tolitol
00:02 26.07.2022.

Citat iz 3.1.2012.: "Nova hrvatska politička garnitura odustaje od ideje da se Dubrovnik sa ostatkom Hrvatske poveže preko Pelješkog mosta, i krenut će u dogovore sa bosansko-hercegovačkom stranom o povezivanju s Dubrovnikom auto-cestom, koja bi dijelom išla i teritorijem Bosne i Hercegovine. To je u razgovoru za jedan hrvatski dnevnik potvrdio premijer Zoran Milanović, a to je samo kontinuitet njegovih istupa tijekom izborne kampanje. „Ono što je potrebno jest povezivanje auto-cestom, odnosno modernom cestom koja će produžiti od Ploča preko doline Neretve, preko teritorija Bosne i Hercegovine i južne županije negdje u dubrovačko primorje“, kaže Milanović"

PR
prajdali100
22:58 25.07.2022.

U ovom svečanom i za Nas povijesnom trenutku Milanović stalno potencira da je On 95% zaslužan za realizaciju ovog projekta.Slušam i ne vjerujem što čujem.Što je tom čovjeku? Je li mu dobro?

BU
Budni
15:14 26.07.2022.

Barba daj šuti najviše zemlje si odkupio i prodao državi za veliku lovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?