Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKCIJA ZA CIJELI ŽIVOT

Neznanac ju pokušao drogirati, opako mu vratila: 'Zamijenila sam čaše i gledala kako djeluje na njega'

Pixabay
30.03.2021.
u 08:28

Nakon što je svoje iskustvo podijelila na društvenim mrežama otvorila se burna diskusija

Iskustvo koje je Lily Powles iz Engleske doživjela prošle godine u jednom noćnom klubu najbolje oslikava opasnosti koje posebice djevojkama prijete u izlasku. Ova mlada djevojka primijetila je muškarca koji uporno pokušava doći do njezina pića, a kada mu je to uspjelo, ubacio je nešto u čašu. Kako joj to nije promaknulo, odlučila je zamijeniti njihove čaše kako bi spasila sebe i vidjela što će se njemu dogoditi.  Poslije ga je pronašla u lokvi izvan kluba kako leži bez svijesti.

Svoju priču objavila je na Twitteru i napisala: "Pokušao mi je uzeti piće dva puta sinoć, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamijenila sam naše čaše kada je otišao na zahod i pronašla ga u lokvi kako leži ispred kluba. Hvala ti, tko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja."

Nakon te objave otvorila se burna diskusija. Neki su ju optužili da je sve izmislila, a drugi su stali u njezinu obranu. Mnogi su se javili s istim iskustvima.

"Mnogi muškarci ne vjeruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Voljela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena", glasio je jedan komentar, a drugi se složio: "Vjerujte mi, događa se to ženama mnogo češće nego muškarcima."

Ključne riječi

Komentara 16

KA
Kana
09:56 31.03.2021.

Neznam kakav moraš biti čovjek,...da tvrdiš suprotno od onog ,...šta je netko ispričao. Koje bi koristi netko od toga imao,...a da se to radi mlađim ženama i muškarcima,...je istina,...a kod nas se s tim počelo prije 15- 20 god.

PA
Pahor
11:04 30.03.2021.

Kladio bi se za ozbiljnu lovu da je to samo klinka zeljna paznje.

KI
kiseli
11:01 30.03.2021.

Znači pili ste istu vrstu pića, čak i da jeste, imali ste istu količinu u čaši tj flaši pa on nije skužio kad si zamijenila? I htio te je drogirati da bi te kasnije mogao gledati kako u lokvi ležiš na podu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije