Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Neznanac ju pokušao drogirati, opako mu vratila: 'Zamijenila sam čaše i gledala kako djeluje na njega'

Nakon što je svoje iskustvo podijelila na društvenim mrežama otvorila se burna diskusija
30. ožujka 2021. u 08:28 16 komentara 67772 prikaza
Foto: Pixabay

Iskustvo koje je Lily Powles iz Engleske doživjela prošle godine u jednom noćnom klubu najbolje oslikava opasnosti koje posebice djevojkama prijete u izlasku. Ova mlada djevojka primijetila je muškarca koji uporno pokušava doći do njezina pića, a kada mu je to uspjelo, ubacio je nešto u čašu. Kako joj to nije promaknulo, odlučila je zamijeniti njihove čaše kako bi spasila sebe i vidjela što će se njemu dogoditi.  Poslije ga je pronašla u lokvi izvan kluba kako leži bez svijesti.

LAŽNO SKIDAO UROKE Uhićen crni mag koji je prevarom uzeo 146.000 kn: 'Daj mi novac, a ti prošetaj po kvartu'

Svoju priču objavila je na Twitteru i napisala: "Pokušao mi je uzeti piće dva puta sinoć, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamijenila sam naše čaše kada je otišao na zahod i pronašla ga u lokvi kako leži ispred kluba. Hvala ti, tko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja."

Nakon te objave otvorila se burna diskusija. Neki su ju optužili da je sve izmislila, a drugi su stali u njezinu obranu. Mnogi su se javili s istim iskustvima.

"Mnogi muškarci ne vjeruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Voljela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena", glasio je jedan komentar, a drugi se složio: "Vjerujte mi, događa se to ženama mnogo češće nego muškarcima."

Mons. Mate Uzinić
MONS. UZINIĆ NA FACEBOOKU
'Žao mi je ako sam razočarao neke vjernike'
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • Kana:

    Neznam kakav moraš biti čovjek,...da tvrdiš suprotno od onog ,...šta je netko ispričao. Koje bi koristi netko od toga imao,...a da se to radi mlađim ženama i muškarcima,...je istina,...a kod nas se s tim počelo prije 15- 20 god.

  • Pahor:

    Kladio bi se za ozbiljnu lovu da je to samo klinka zeljna paznje.

  • kiseli:

    Znači pili ste istu vrstu pića, čak i da jeste, imali ste istu količinu u čaši tj flaši pa on nije skužio kad si zamijenila? I htio te je drogirati da bi te kasnije mogao gledati kako u lokvi ležiš na podu?