Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA

New York: Upao u bolnicu pa počeo pucati. Specijalci ga ubili

Foto: Screenshot
30.06.2017.
u 22:46

Nekoliko ozlijeđenih u okršaju unutar bolnice

U petak poslijepodne u bolnici u newyorškom Bronxu ispaljeno je nekoliko metaka, a policija i lokalni mediji izvijestili su da je nedugo nakon toga napadač ubijen te da je ranjeno troje liječnika.

Zasad nema više pojedinosti o incidentu. 

The New York Times, koji se poziva na informacije gradskih vatrogasaca izvješćuje da je u pucnjavi ranjeno šest osoba, među kojima najmanje troje liječnika. 

CBS News izvješćuje da se vjeruje kako je muškarac koji je pucao bivši zaposlenik bolnice. Navodno je imao pušku i nakon pucnjave se "zabarikadirao" u zgradi.

ABC prenosi da su žrtve muškarci te da je u zgradu ušla policija koja je svladala napadača. 

Njujorška policija Twitterom je obavijestila javnost da izbjegava područje oko bolnice smještene u Bronxu na adresi 1650 Grand Concourse. 

Glasnogovornik gradske policije Peter Donald nedugo nakon pucnjave je tweetao: "Jedan napadač je ubijen u bolnici". 

Još nije poznato je li djelovao sam.


 

Ključne riječi

Komentara 3

ME
MejaCity
08:55 01.07.2017.

sreca u nesreci kad te rane u bolnici a jos si i doktor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije