Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top izbor

Nevjerojatne destinacije dostupne putem Google Street Viewa

mexico
Foto: Google Street View
1/20
06.05.2013.
u 15:38

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, iz vlastitog doma moguće je pristupiti jedinstvenim i inače teško dostupnim lokacijama

Nemate novca za putovanje, željeli biste vidjeti svjetska prostranstva, a imate pristup internetu?

Pomoću Google Street Viewa, uz nekoliko klikova na mišu, možete vidjeti daleka prostranstva Antarktike, vrh Kilimandžara ili devastaciju koju je u Fukushimi napravio tsunami. To su samo tri od 22 impresivna mjesta po izboru Businessinsidera, privlačne destinacije oku gledatelja, no uživo sigurno nije ugodno biti na -42 ili se izložiti jakoj radijaciji.

Google Street View stoga omogućava putovanje odmah, iz vlastitog stana, dovoljno je samo upisati destinaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije