Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA USRED KAOSA

Nevjerojatna snimka iz New Yorka: 'Grad pod vodom, ali ovaj mladić živi svoje najbolje dane'

TRI-STATE WEATHER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.09.2021.
u 17:58

Na videozapisu se može vidjeti kako čovjek opušteno leži na madracu za vodu, puši nargilu, dok pluta po mutnoj vodi

Dok svijet obilaze zastrašujuće snimke poplava u New Yorku i izvještaji o broju smrtno stradalih, na društvenim mrežama osvanula je i jedna nevjerojatna snimka na kojoj nepoznati muškarac opušteno pluta na madracu za vodu, pritom pušeći nargilu.

Na videozapisu se može vidjeti kako čovjek u sportskoj odjeći i tenisicama opušteno leži na madracu za vodu, puši nargilu, dok pluta po mutnoj vodi, a snažni pljusak ne prestaje padati po njemu.

- New York je pod vodom, ali ovaj mladić živi najbolje dane svog života - stoji u opisu uz objavljeni video na Twitter profilu Barstool Sportsa.

Snimka je navodno nastala za vrijeme poplave koja trenutno hara New Yorkom, a koja je uslijedila kao posljedica tropske oluje Ida, prenosi New York Post.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije