Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UČESTALI NAPADI I PRIJETNJE

Nevjenčanu trudnu suprugu gurnuo niz stepenice, članici njezine obitelji prijetio puškom

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
04.06.2021.
u 14:58

Nakon što je njegova nevjenčana supruga odselila, 27-godišnjak je svakodnevno pokušavao stupiti u neželjeni kontakt s njom putem telefona

Kriminalističkim istraživanjem Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrđena je sumnja da je 27-godišnjak u više navrata verbalno i fizički napadao svoju 21-godišnju trudnu nevjenčanu suprugu te ju je jednom prilikom gurnuo niz stepenice u hodniku zgrade.

Incidenti su se događali u vremenskom periodu od ožujka do svibnja 2021. godine. Nakon što je njegova nevjenčana supruga odselila, 27-godišnjak je svakodnevno pokušavao stupiti u neželjeni kontakt s njom putem telefona.

Također, u to je vrijeme prijetio 49-godišnjoj članici obitelji nevjenčane supruge. Jednom joj je prilikom prijetio držeći pušku u ruci. Takvim je ponašanjem ostvario obilježja kaznenih djela nametljivo ponašanje i prijetnja.

Temeljem naloga suda, izvršena je pretraga stanova koje koristi 27-godišnjak. Pronađene su i oduzete tri puške i pištolj koje legalno posjeduje 66-godišnjak, njegov član obitelji, dok je pronađena i oduzeta jedna zračna puška za koju 66-godišnjak nije imao važeći oružani list. Zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 27 zakona o nabavi i posjedovanju oružja građanima, protiv istoga će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.  

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilje u obitelji, teška tjelesina ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda i nametljivo ponašanje, uz kaznenu prijavu, 03. lipnja 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

VIDEO 'Neverom' jurio 230 km/h na magistrali

Komentara 1

LI
liliZG
19:55 04.06.2021.

stoker

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije