Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspisan natječaj za megaaerodrom

ZL Trebinje – baza ruskih letjelica ili novi Vučićev propagandni projekt?

04.06.2021.
u 06:28

Aerodrom Varaždin bolje je opremljen nego što će Trebinje ikad biti pa nitko ondje ne priča o komercijalnim letovima, kaže nam izvor iz Srbije

Komentara 51

DO
Doktoruma
07:22 04.06.2021.

Gdje su sada protivnici novih ratnih zrakoplova Rafal? Gdje su sada parole učitelja da je njihova plača bitnija od Rafala? Ništa nije bitnije od novog hrvatskog ratnog zrakoplovstva i općenito naoružavanja HR vojnih snaga. NIŠTA!

UM
umnjak
06:55 04.06.2021.

Dok Srbi ne daju Teslu rodjenog u Hrvatskoj, Srbe u BiH, propaganda "mašinerija" i botovi rade sve ne bi li oslabila Hrvate u BiH i na kraju geopoliticki srusila i samu Hrvstsku.

KR
kristov
07:34 04.06.2021.

Koliko mi je poznato, a jest, Trebinje nema nikakve veze sa srbijom!!! To je područje BiH, a ako je ikad izgrade i računaju na tu zračnu luku, mi ćemo je preorati u slučaju da proradi, pogotovo za ratne svrhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije