Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VRIJEME SPAŠENI

Netko je u Lici zatrpao rupu s kujicom i štencima: 'Vrištala bi od muke'

Foto: Udruga Šapa U Srcu Ogulin
1/2
03.04.2024.
u 11:17

Kujica je sama iskopala rupu kako bi se okotila no netko joj je onda zatrpao izlaz

Predsjednicu ogulinske Udruge Šapa u srcu na Uskrsni ponedjeljak potresao je prizor koji je zatekla u Lici. Kako je objavljeno na Facebook stranici Udruge, ona je spasila kujicu i štence kojima je netko zakopao izlaz iz rupe koju je prije toga kujica iskopala kako bi se okotila. 

- Uspješno iskopani i spašeni nakon što je netko namjerno zatrpao rupu koju je iskopala da se u miru okoti. Prvi dan u mjesecu, Uskrsni ponedjeljak, kažu blagdani su, ali nemam taj osjećaj nekako jer su mi ovo najgori dani. Pomiješani su mi osjećaji. U jednu ruku sretna jer nije ostala zakopana i ugibala u mukama, a sa druge strane vrištala bi od muke. I dalje trebamo mlijeko za štence, dekice,plahte i smještaje - objavljeno je na Facebooku. 

 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije