Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegla iz prikolice

Nesvakidašnja potjera u Njemačkoj: Četvorica mesara po gradu lovila odbjeglu svinju

Ilustracija svinja
Pixabay/Ilustracija
19.09.2023.
u 23:47

Svinja je bježala prema prostorijama vatrogasaca pa skrenula u uličicu, odakle je pojurila uz stubište do gradskog zida i spustila se na raskrižje u blizini mesnice Hagenberger

Četvorica mesara lovila su po njemačkom gradu Wemdingu odbjeglu svinju. Životinja im je pobjegla iz prikolice u ponedjeljak, oko 6.30 sati. Ona je, naime, trebala biti prevezena u mesnicu na klanje.

Svinja je bježala prema prostorijama vatrogasaca pa skrenula u uličicu, odakle je pojurila uz stubište do gradskog zida i spustila se na raskrižje u blizini mesnice Hagenberger. Mesari su je nakon otprilike 30 minuta uspjeli okružiti. Unatoč pokušaju bijega, njezina sudbina toga dana nije se promijenila, piše Fenix magazin

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pristojniji od većine turista: Medvjedica i dva medvjedića prošetali selom u Italiji

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stradun
Stradun
11:45 20.09.2023.

Brojalica: 3 mesara muhu klala, muha sim, muha tam ,muha im izleti van.

Avatar robil
robil
04:38 20.09.2023.

Mogli su sve pobit preventivno kao naši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije