Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u N. Jerseyju

Autobusi se sudarili nasred tunela, među putnicima i trudnica u trudovima

Američka policija
Foto: Ilustracija/ Reuters/Pixsell, ilustracija
11.06.2015.
u 07:51

Jedan je autobus vozilo gradskog prijevoza, a drugi je privatni koji je prevozio učenike iz Kanade na putovanje u New York.

Više od 30 osoba ozlijeđeno je u sudaru dvaju autobusa u New Jerseyju, a nesreća se dogodila u tunelu Lincoln, na jednoj od najprometnijih ruta između New Jerseyja i New Yorka. Jedan je autobus vozilo gradskog prijevoza, a drugi je privatni koji je prevozio učenike iz Kanade na putovanje u New York.

Nakon nesreće mnogi su putnici, među kojima je bila i žena u trudovima, ostali zarobljeni 20-ak minuta, javlja Fox News. Nitko od 26 učenika i dvoje odraslih iz autobusa iz Toronta nije ozlijeđen, ali je ozlijeđeno 30-ak putnika iz drugog autobusa. Riječ je o ozljedama vrata i leđa, nateklinama i modricama, no nitko nije u životnoj opasnosti.

Vlasti su izvijestile da su spasioci morali rezati vrata autobusa kako bi ljudi mogli izaći, a u tom je autobusu bilo oko 60 putnika.

>> Jedna osoba poginula u sudaru automobila i motocikla

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nojemalo
08:40 11.06.2015.

zašto je ova vjest bitna za hrvatski narod,nema žrtava,a sudarili se u americi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije