Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA U SPLITU

Nepropisno parkirao pa ostavio poruku: 'Sjeti se ovog kad mi kreneš pisati treću kaznu u tri dana'

Foto: Facebook/Građanska inicijativa Naprid Plokite naprid Siromašna
1/2
26.05.2023.
u 11:56

Kad mi kreneš pisati treću kaznu u tri dana - sjeti se da ste nam u zadnja tri mjeseca uzela 20 parkirnih mjesta bez da ste nam ponudili alternativu, pisalo je u poruci upućenoj prometnom redaru

Zbog nedostatka parkirnih mjesta jedan je Splićanin prije nekoliko dana ostavio poruku na svom automobilu za svakog prometnog redara koji bi ga ''poželio'' kazniti zbog nepropisnog parkiranja. 

''Kad mi kreneš pisati treću kaznu u tri dana - sjeti se da ste nam u zadnja tri mjeseca uzela 20 parkirnih mjesta bez da ste nam ponudili alternativu. Nemamo gdje parkirati, ja više nemam niti novaca za te vaše kazne. Pozz!'', pisalo je u poruci na staklu automobila parkiranog na vrhu Iločke ulice. 

Ovu poruku objavila je na Facebooku građanska inicijativa ''Naprid Plokite naprid Siromašna'', koja se zalaže za ''bolji i ugodniji život'' na Plokitama, splitskom kvartu na istoku grada. Inače, Inicijativa svakodnevno priča o problemima koji se događaju u njihovom kvartu, kao i kako ih riješiti, od kojih je glavni svakako parkiranje u gradu.

VEZANI ČLANCI:

Nedavno su se dotaknuli i stupića postavljenih u gradu kako bi se ograničilo nepropisno parkiranje. ''Zapravo, ne radi se temeljna stvar, a to je garaža i nova parkirališta. Za nova parkirališta trebalo bi žrtvovati i dio zelenih površina. Garaža će vjerojatno ostati samo neispunjeno Puljkovoj predizborno obećanje. A onda će se početi zabranjivati i kažnjavati parkiranje na nogostupu. Bez obzira na gubitak stanovništva, bilo zbog odseljavanja, iseljavanja i niskog nataliteta, broj vozila se ne smanjuje'', napisali su.

Komentara 2

GO
gordan0810
09:49 20.06.2023.

Redar i dan danas rida nakon čitanja poruke

ZV
Zvrk
12:19 26.05.2023.

Sigurno je ganuo i rasplakao prometne redare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije