Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična prosidba

Mladi par se vozio ulicama Sarajeva a onda su ih presrela tri automobila

Foto: klix.ba
1/2
07.10.2022.
u 09:46

Djevojka je pristala, a na snimci koja je objavljena brojni promatrači počeli su uzivikivati te je čak veselje bilo uveličano i vatrometom

Mladić iz Sarajeva sinoć je na kreativan način odlučio zaprositi svoju djevojku

Naime, mladi par vozio se ulicama glavnog grada kada su ih presrela tri automobila na kojima je bilo napisano ''Will you marry me?'', odnosno: ''Hoćeš li se udati za mene?''.

Na nekoliko trenutaka zaustavljen je i cijeli promet jer je mladić izašao iz automobila i na jednom koljenu postavio sudbonosno pitanje, prenosi Klix.ba.

Djevojka je pristala, a na snimci koja je objavljena brojni promatrači počeli su uzivikivati te je čak veselje bilo uveličano i vatrometom.

Podsjetimo, i Hrvat je ovih dana odlučio na inovativan način zaprositi svoju djevojku - na tri plakata koji su bili postavljeni na Zagrebačkoj ulici kod Velike Gorice pisalo je ''Što misliš da se oženimo?''.

>> VIDEO Zagrebačka policija objasnila detalje nesreće mladića na romobilu: 'Nije mu ništa palo na glavu'

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barba56
10:15 07.10.2022.

Bas lijepo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije